Levering nieuwe audio apparatuur

Zorgvuldig geselecteerde audiomerken

Bij ons vindt u niet oneindig veel merken maar een selectie van nauwkeurig uitgezochte merken voor elk budget. Voor we een merk toevoegen aan ons gamma zijn er wel wat zaken die moeten kloppen. Het merk moet in ons gamma passen, prijskwaliteit verhouding moet zeer hoog zijn, we moeten kunnen rekenen op na service en ondersteuning van de invoerder.

Persoonlijk advies voor de beste geluidsweergave

Ook klankmatig moet het plaatje passen in onze line up maar vooral moeten we de producten zelf ook echt heel goed vinden, we willen absoluut niets verkopen waar we zelf niet achter staan.

Zo zijn wij zeker dat u tevreden bent met uw aankoop en dat wij samen met de invoerder kunnen zorgen voor een perfecte na service, zowel tijdens als na de garantieperiode. Voorts proberen we zo persoonlijk mogelijk te werken; we staan u bij met raad en daad wat betreft de keuze van uw toestellen en het ‘matchen’ van eventueel verschillende merken.

Ook overname toestellen en promoties

We zijn geen webshop, net omdat we het persoonlijke gedeelte belangrijk vinden. Dus sorry mensen maar een winkelmandje ga je hier niet vinden. Wel persoonlijk advies en service. Bent u toch op zoek naar een ‘koopje’ kijk dan even bij ons occasion aanbod daar vindt u overname toestellen en promoties.

Plaatsen en afregelen van uw audioapparatuur

Op vraag komen we de zorgvuldig geselecteerde toestellen bij u plaatsen en afregelen.
Liever verzenden? dat kan ook natuurlijk, steeds goed en extra verpakt met tracking nr EN verzekering tegen verlies.

Ook afhalen kan. En u bent welkom om eerst de audio te beluisteren in één van onze demo ruimtes.
Heeft u vragen of wenst u meer info aarzel niet ons te contacteren.