Over ons

Mijn eerste set luidsprekers

Alles begon ergens in de jaren ’80. Mijn oom die altijd een mooie set had staan kocht nieuwe luidsprekers en ik (Johnny Letroye) kreeg zijn ‘oude’ set, dat waren destijds B&W DM6 speakers.
Ik ging dikwijls muziek luisteren bij ‘nonkel Jozef’ en was helemaal overdonderd; Ik herinner mij urenlange sessies waar alle soorten en genres muziek de revue passeerden. Er werd altijd wel iets ‘geprobeerd’ een andere kabel, een andere opstelling enz. Toen is de microbe binnengeslopen en nooit meer weggegaan.

Rond 86 kocht ik dan mijn eerste eigen set; allemaal Sony ES toestellen. Nu meer dan 35 jaar later en na
jaren in hifi zaken gewerkt te hebben, ben ik begonnen met Full Circle Audio & Design.

Inruil audio toestellen, een dienst aan particulieren en winkeliers

Met de ervaring die ik opdeed en veel te luisteren naar klanten en collega’s had ik steeds het gevoel dat er iets ontbrak in onze geliefde branche.
Zo hebben we nu een afdeling tweedehands toestellen die we verkrijgen door overname en inruil, een dienst die we ook aan winkeliers aanbieden die liever geen tweedehands toestellen in de winkel hebben.

Occasions uitgebreid getest en mét garantie

Al deze toestellen worden uitgebreid getest en nagekeken zodat ook de volgende eigenaar zeker is van de werking en kwaliteit . Dat laat ons ook toe om garantie te geven op elke verkoop ongeacht hoe oud een toestel is. Met diezelfde winkeliers werken we ook samen en ‘verlossen’ we hen van einde reeksen en winkeldochters.

Een optimale hifi set binnen uw budget

Ons hoofddoel is en blijft natuurlijk onze particuliere klanten in de watten leggen en zorgen voor een leuke ervaring. Of het nu gaat om een eerste kennismaking met HiFi of U een doorwinterd liefhebber bent, dat maakt voor ons geen verschil. We zullen steeds streven naar een optimale hifi set binnen uw budget.

Ons motto is dan ook

“FUN met high quality audio”

Over Full Circle Audio

Full Circle Audio legt zich toe op de aankoop en verkoop van Hifi, tv en designobjecten.
Onze focus ligt vooral op kwalitatieve producten van gekende merken, bijvoorbeeld overstocks, uitloopmodellen en tweedehands maar ook de nieuwste modellen aan de beste prijzen.
We werken samen met leveranciers, winkels, particulieren, veiling huizen enz. En samen met u werken we naar de gepaste oplossing binnen uw budget.

Specialist in kwalitatieve vintage high end audio

We zijn van huis uit specialist in kwalitatieve vintage high end audio.
Ook voor al uw herstellingen kan u bij ons terecht, we werken met erkende hersteldiensten in België en Nederland.

Op zoek naar occasion audio apparatuur?

Neem een kijkje bij Full Circle Audio op 2de hands.be

Alvast bedankt en veel kijkplezier bij de zoekertjes 
Johnny Letroye