Services inkoop en verkoop

De beste deals altijd met garantie !

Naast verkoop van nieuwe audio apparatuur bieden we nóg een service; Wat doen we …

Inkoopservice voor importeurs en winkeliers van audio toestellen

We leggen ons toe op overstocks, uitloopmodellen, inruil / overnames van particulieren. Uiteraard kunnen wij ook gewoon nieuwe producten verkopen in samenwerking met een leverancier of dealer.

We hebben contact met verschillende importeurs, verdelers maar ook met winkels. We bieden winkels de mogelijkheid om hifi toestellen over te nemen van particulieren, zonder dat ze daar lange tijd mee blijven zitten en hun winst zien wegsmelten.

Wij stellen een prijs voor en halen de toestellen op. Alle toestellen worden nagekeken en terug in de markt gezet, hetzij particulier hetzij voor export.

Bent u winkelier en hebt u overtollige voorraad of inruil apparatuur? neem voor inkoop van audio apparatuur contact met ons op.

Verkoopservice voor particulieren van 2de hands audio toestellen

Wilt u als particulier zelf uw audio apparatuur verkopen maar heeft u geen zin om de soms tijdrovende vragen en voorstellen, biedingen van eventuele kandidaat kopers op 2dehands websites te beantwoorden, of tig mensen over de vloer te krijgen die uw product afbreken om een zo laag mogelijke prijs te bekomen. Dan nemen wij uw toestel gewoon over of we nemen het in consignatie.

Service aan huis

Wij kunnen uw aankoop of uw herstelling natuurlijk bij u thuis afleveren en netjes installeren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.  Ons uurloon betreft  60 euro ex btw.  Er wordt altijd minstens 1 uur aangerekend. Na het eerste uur rekenen we aan 15 euro per kwartier.

Wij rekenen geen verplaatsingskosten (tot max 75km rond Brecht)

Herstelservice

Voor herstelservice werken we samen met verschillende hersteldiensten in België en Nederland.

Lees meer over onze herstelservice.