Advance Paris audio apparatuur

Advance Paris VU meters

Als officieel verdeler van Advance Paris versterkers en netwerkspelers willen we dit fantastische audiomerk in ’t zonnetje zetten.

Advance Paris heeft één doel en dat is; topklasse producten ontwikkelen die bovendien voor een groter publiek toegankelijk en betaalbaar zijn. De ontwikkeling gebeurt in Frankrijk, het bouwproces wordt voltooid in China.
Advance Paris is een merk die je niet bij de dozen schuivers zal vinden en onderscheidt zich door mooie vormgeving, goede afwerking en technisch gezien komt AP met goede one in all audio oplossingen.

Je herkent een Advance Paris toestel onmiddellijk aan zijn zwarte hoogglans frontpaneel met grote blauwe VU meters.

Advance Paris technieken

Ook door de opbouw van de schakelingen van de toestellen is AP een klasse beter dan andere mainstream merken in dezelfde prijs range. Je zou kunnen zeggen; een stap tussen HiFi en de ‘echte’ high-end merken.

Met een groot gamma aan toestellen vind je altijd het geschikte toestel of het nu gaat om een midi size all in one of een voorversterker met gigantische monoblokken.

De technici besteden veel aandacht aan aansluitingen zodat het steeds mogelijk is om alle denkbare connecties met andere toestellen te maken. RCA – optisch – coax – XLR maar uiteraard ook Wifi en Bluetooth, je vindt ze op bijna alle toestellen. Zeker op de allernieuwste MyConnect 250.

Gedetailleerde geluidsweergave

De hogere modellen beschikken meestal over een voorversterker gedeelte met buizen, dit zorgt voor een mooie warme klank met enorm veel detail en luchtigheid, geen moment wordt dit vermoeiend of schel.  Uren en uren kan je blijven luisteren naar al je favoriete muziek.

Er is ook genoeg keuze om te matchen met je bestaande kwalitatieve luidsprekers, zelfs voor de meest veeleisende luidsprekers is er een geschikte Advance Paris versterker.

Zo zijn er bijvoorbeeld de X-A1200 monoblok versterkers die leveren liefst 700 Watt per stuk, en met een gewicht van bijna 26 kg zeker niet de kleinste.

Highlights

 • Class A schakeling *)
 • Logaritmische VU-meter (wijzer)
 • Machtig vermogen (700W bij 4 Ohm)
 • 2x 450W bij 8 Ohm
 • Krachtige voeding
 • 5 paar transistoren in push pull

Gebruik hierbij de X-P1200 voorversterker en je hebt een high-end set om u tegen te zeggen

Highlights

 • Pure Dual Mono opbouw
 • AD1955 24bit/192kHz D/A-Converter
 • Asynchrone XMOS USB-B ingang
 • Phono MM en MC ingang
 • Pure volumeregeling met ALPS potentiometer

Wij zijn in elk geval grote FAN van Advance Paris, je vindt meer informatie en prijzen onder de rubriek merken op deze site.

Door onze nauwe samenwerking met de invoerder kunnen we steeds de beste service verzekeren.
Wil je eens een Advance Paris beluisteren aarzel dan niet ons te contacteren. We zijn maar een telefoontje verwijderd van u;  +32 468.524535.