Nog meer fun met high quality audio

Wij breiden uit! vanaf half mei 2024 openen we op een nieuwe locatie

We willen het vooral nog beter doen, meer keuze kunnen aanbieden en een nog betere service garanderen. We blijven zoals nu, uitsluitend op afspraak werken. Dat doen we om u voldoende tijd en advies te kunnen geven, voor een gezellige babbel, om ook naar u te luisteren.

Om die reden verhuizen we naar het Industriepark Brechtsebaan nr 20 te 2900 Schoten. Het is een pand waarin we vele mogelijkheden zien met voldoende parkeerplaats voor de deur. Voor sommige klanten die uit Nederland komen, is het ietsje verder rijden (+/-10 km van Brecht) maar het zal wel de moeite lonen.

Een aangenaam gezellige luisterruimte

Geen klinische Hifi winkel maar een gezellige ruimte waar we de toestellen die u wil horen en zien uit ons aanbod, voor u kunnen aansluiten.

Nieuwe audiomerken in ons assortiment

Momenteel zijn we nog in gesprek met een aantal nieuwe merken die we graag willen opnemen in het assortiment. We doen dit niet impulsief maar heel doordacht omdat we geen producten willen die je op elke (digitale)straathoek kan kopen.

Onze speciale promo’s, einde reeksen en inruiltoestellen blijven natuurlijk ook heel belangrijk en ook dat gedeelte breiden we uit. Hiervoor werken we samen met importeurs en de beste Hifi winkels uit binnen- en buitenland.

Uw apparatuur inruilen of een toestel verkopen

Heeft u zelf iets om in te ruilen of wilt u wat verkopen dan kan u dat gewoon meebrengen op uw afspraak of u kan het contactformulier op onze website gebruiken waar u ook foto’s kan uploaden van het toestel dat u heeft. Maar… er is meer;

Full Circle Design, betaalbare accessoires voor in huis

Ook hebben we al enige tijd ervaring met design accessoires; Fullcircle-Design, leuke en betaalbare decoratie voor in huis. Ook hier gaan we nu meer aandacht aan besteden en een mooi assortiment aanbieden van gekende merken maar ook van nieuwe kleinere designers.

Dus breng uw partner zeker mee als u op afspraak komt, wie weet is er iets bij wat perfect in jullie woning past of dat ene stuk waar u al zolang naar op zoek bent. Of wilt u de sfeer thuis gezellig houden nadat u weer eens met een stuk audio thuiskomt 😉 dan zit er vast iets bij dat daarvoor uitermate geschikt is.

Persoonlijk advies over geluidsweergave en decoratie

Alles staat of valt met onze klanten, dus willen we er alles aan doen om het zo aangenaam en gemoedelijk mogelijk te maken. Daarom:

  • Meer ruimte en parking
  • Een grotere keuze nieuw – einde reeksen – inruil
  • Een nog meer persoonlijke service
  • Alles zichtbaar en aangesloten
  • Snelle afhandeling van inkoop of inruil na test van het aangeboden goed
  • De mogelijkheid om te snuisteren want alles wat je ziet is te koop!

We hopen zo te groeien en vooral nog beter te worden voor u, onze klant. Enkele sfeerbeelden volgen snel.